29 august 2005

Ghid NZ

Sâmbătă am scris în blog despre Bella, o bebeluşă de 2 luni, orfană, atinsă de o gravă boală cardiacă, pentru care nişte necunoscuţi se bat să o salveze. Găsiţi pagina ei web aici.

Pe forumul desprecopii.com găsiţi povestea Bellei şi a luptei pentru viaţa ei. Dacă doriţi să faceţi o donaţie sau aveţi vreo idee pentru a ajuta la strângerea celor 10 000 de euro de care este urgent nevoie, toate informaţille sint pe pagina web. Am scris un mesaj în franceză, de publicat pe forumurile unde mai bântui si de trimis prietenelor mele, sper sa ajute ! Poate
faceţi acelaşi lucru cu forumurile pe care le frecventaţi si cu corespondenţii vostri ?

Ieri am cumpărat un ghid intitulat "The New Zealand relocation and immigration report", adică "Raport despre mutarea si imigrarea în Noua Zeelandă". M-a scuturat de 34 de dolari, dar pare sa îi merite, deşi este scris mai ales pentru americani. Sper să îl termin de citit astăzi.

Săptămâna aceasta trebuie să facem primul triaj al lucrurilor de mutat si să trecem pe la ambasada kiwi de pe Friedrichstrasse, pentru a vedea ce acte mai trebuie pentru vize. Apoi urmează să fixăm datele de rendez-vous pentru ca diverse companii care fac mutări in NZ să vină să evalueze volumul de mutat. Fără o vizită nu pot să calculeze un deviz definitv. Deocamdată, devizele estimative sînt de minimum 200 euros/metru cub.

Niciun comentariu: