01 martie 2005

28 februarie

Azi e ziua lui Karine, abia astept sa se scoale sa o sun.

La multi ani pisoiule mare !!!!!!!! Sa cresti mare si sa fii fericita !


Ieri (deci duminica la noi) am pornit la descoperit strada principala din Auckland unde se aglomereaza toti zgirie norii. De fapt sint vreo 3-4 strazi paralele pline de cladiri noi amestecate cu citeva bijuterii ...si zona se termina direct in unul din porturile comerciale.

Am reusit sa gasim la Dick Smith incarcator de baterii (aparatul foto nu mai merge cu baterii normale) si cablu pentru conexiunea internet, am mincat ceva (o placinta groaznica - un compronis intre o omleta si o budinca inalta, cu ceva urme de legume si sunca prin ea..mincare probabil f.f. englezeasca). Apoi am luat ferry-boatul pentru a merge pe insula cea mai apropiata. Au urmat plimbare, o baita in
mare, mincat si revenit acasa cu ferry. Cind am ajuns acasa pe la 6 seara am cazut morti si am dormit pina azi dimineata la 6 (m-am sculat si am mincat o piine cu dulceata.. P. care s-a culcat flamind nu a vrut sa se scoale sa mergem sa mincam). Afara am auzit un foc de artificii, dar nici acela nu a reusit sa ne trezeasca de tot. Sper ca somnul asta sa ajute la depasirea decalajului orar.. Ieri cum nu mergea aparatul foto am facut 3 poze numai dar am filmat mult.

Niciun comentariu: